Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Acoperire cu cauciuc pe placi de beton umed

 

Produse:

Pardoselile din cladirile industriale sau comerciale sunt invariabil supuse la solicitari mari, sau chiar extreme, de rezistenta la trafic si greutate. Acoperirile din cauciuc sunt utilizate pentru a face fata la tensiuni cauzate de greutate statica sau mobila. Pentru a garanta rezistenta pe termen lung, straturile de produse de sub acoperire trebuie alese astfel incat sa faca fata acelorasi solicitari.
Sistemul Thomsit pentru lipirea acoperirilor din cauciuc industrial este compus din elemente testate in practica; in plus, adezivul are la baza poliuretan, produs specific pentru aceasta aplicatie. Sistemul a dovedit aceeasi performanta excelenta inclusiv in aplicatii la exterior, sau la lipirea pe suport cu umiditate
excesiva.
 
PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT
Suprafata de ciment se va curata mecanic (prin slefuire cu nisip sau jet de alice), se va aspira si se va trata cu amorsa epoxidica Thomsit R 755 in doua straturi, pentru a asigura o bariera eficienta impotriva absorbtiei de umiditate reziduala excesiva. La final se va presara nisip.
 
NIVELAREA SUPRAFETEI
Se va utiliza sapa autonivelanta Thomsit SL 85, pentru grosimi de la 0,5 – 50mm, produs specializat pentru utilizare in conditii extreme.
 
LIPIREA MODULELOR DE CAUCIUC
Se va folosi adezivul poliuretanic Thomsit R 710

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Amorsa epoxidica pentru suprafete critice si suprasolicitate Ceresit R755

Amorsa epoxidica Ceresit R755 fara solventi, bicomponenta, pt tratamentul preliminar al suprafetelor absorbante si neabsorbante (pardoseli din placi de piatra, metal, sapa cu resturi de magnezit, asfalt si adeziv), 7kg - NUMAI LA COMANDA
385,02 lei 349,86 lei