Telefoane vanzari: 0768.398.398, 0720.078.178, 031.432.82.40

Chit rosturi Ultracolor Plus galben 150

Chit rosturi anti-mucegai Ultracolor Plus, cu priza si uscare rapida, culoare GALBENA (150 giallo), sac 5kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: În stoc
91,04 lei
88,06 lei

Ultracolor Plus Giallo 150

Chit de rosturi Ultracolor Plus Gialo 150 hidrofobizat, rezistent la mucegai si la ciclul inghet-dezghet, nu creaza eflorescente, pentru chituirea rosturilor rigide cu latimea intre 2-20 mm dupa orice tip de placari pe suprafete suport orizontale sau verticale, la interior si exterior: gresie (monocottura), faianta (bicottura), klinker, cotto, piatra naturala sau mozaic. Culoare: Galben (giallo cod 150).

RECOMANDARI ULTRACOLOR PLUS
• Unele tipuri de placi ceramice sau din piatra naturala au suprafata poroasa si rugoasa. De aceea se executa in prealabil o proba, si se verifica daca chitul Ultracolor Plus se curata usor si daca finisajul nu ramane patat. Daca chitul UltraColor Plus pateaza placile, atunci chituirea se poate face, aplicand in prealabil un material de protectie pe suprafata placilor.
• Daca la curatare se vor folosi detergenti pe baza de acizi, mai intai se testeaza o suprafata mica, pentru a verifica rezistenta si stabilitatea culorii chitului Ultracolor Plus la solutia de curatare. Clatirea se va face cu apa din abundenta pentru a nu lasa urme de detergent.

Fisa tehnica Ultracolor Plus

Specificații produse
Ambalare Sac
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior si exterior